Home Over Ons Werkwijze Locaties Contact
Home
Over Ons
Werkwijze
Locaties
Contact
AANMELDEN
Vakanties
 Bloem
 
Onze peuterspeelzalen zijn een belangrijke voorschoolse voorziening, waar constant wordt gestreefd naar verdergaande professionalisering. Hierin zijn de laatste jaren belangrijke stappen gezet.

In 2009 is de Stichting Peuterspeelzalen Koggenland ontstaan door fusie van Stichting Peuterspeelzaal ' De Kleine Wereld' te Obdam, Peuterspeelzaal 't Hummeltje' te Hensbroek en Stichting Peuterspeelzalen Wester Koggenland met vestigingen in Ursem, Avenhorn, De Goorn, Berkhout, Zuidermeer, Spierdijk en Grosthuizen.

Bij de Stichting zijn zo'n 15 professionele leidsters in dienst, die worden ondersteund door een grote groep vrijwilligers, zonder welke wij onze peuterspeelzalen niet draaiende kunnen houden. Iedere locatie heeft een oudercommissie en de Stichting wordt geleid door een vrijwillig bestuur. De dagelijkse leiding is in handen van een co
ördinator, die haar kantoor deelt met onze administratrice, verantwoordelijk voor de boekhouding en peuteradministratie.

Over deze site.
We doen ons best om deze site up-to-date te houden. Toch willen we hier graag vermelden 'beleidswijzigingen voorbehouden'.

Site Map